Konkursile Aasta Logistikategu 2008 laekus rekordarv töid

Tähtajaks 15. oktoober laekus seekordsele konkursile Aasta Logistikategu 2008 rekordarv töid- 17. Oma projektid esitasid źüriile hindamiseks (tähestikulises järjestuses) DHL, DPD, EES-Ringlus, Eesti Post, Maksu- ja tolliamet, Estonian-Warehouse.com, Fazer, Lincona, Logistika Pluss, Magnum Logistics, Navirec, Onninen, Päästeamet, Rakvere Lihakombinaat, SmartPost, Teeme Ära! ja Tallinna Tehnikakõrgkool.

Seitsmeliikmelise žürii esmaseks ülesandeks on laekunud tööde seast 10 finalisti väljavalimine. Finaali pääsenud töödega on võimalik tutvuda 29. oktoobril ilmuva Äripäeva Logistika vahendusel. Finaliste hinnatakse nii žürii, kui Eesti logistikaavalikkuse poolt hääletamise teel. Sealjuures on žürii otsusel 50% ning avalikkuse hinnangutel 50% osakaal. Võitja selgub kaalutud häälte summeerimisel. Punktide võrdse jagunemise korral saab määravaks žürii otsus. Źürii koosseisu kuuluvad logistikaajakirjanikud ning Eesti Logistikaühingu juhatuse liikmed. Rahvahääletus publiku lemmikteo väljaselgitamiseks avatakse 29. oktoobril. Kolme võidutöö esitlemine ja autasustamise tseremoonia leiab aset 5. novembril Logistika Aastakonverents 2008 raames. Lisainfo konkursi korraldaja kodulehelt www.sensei.ee.

Aasta parim logistikasaavutus valitakse väljakujunenud traditsiooni kohaselt igal sügisel. Konkursi Aasta Logistikategu eesmärgiks on tunnustada oma tööle pühendunud logistikajuhtide poolt saavutatud edu organisatsioonile püstitatud eesmärkideni jõudmisel. Varasemal kuuel aastal on Suure Auhinna pälvinud A Le Coq, Lextrans/ Autologistika, Sillamäe Sadam, DFDS Transport, Schenker ja Telema.

Pressiteate koostas ja lisainfot väljastab:

Illimar Paul
Konkursi Aasta Logistikategu peakorraldaja
Tel: 50 999 00
sensei@sensei.ee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.