XVIII Rahvusvaheline Merenduskonverents “ROHEINNOVATSIOON MERENDUSES”

Hea merendushuviline!

Käesolevaga on meil heameel kutsuda Teid osalema 28. septembril 2022 Tallink SPA & Conference Hotellis toimuvale XVIII Rahvusvahelisele Merenduskonverentsile: “ROHEINNOVATSIOON MERENDUSES“, mille korraldavad Eesti Laevaomanike Liit, TalTech Eesti Mereakadeemia, Tallink Grupp ja Corpore Konverentsid.

Palume Teil märkida konverentsi kuupäev oma kalendrisse ning loodame Teiega kohtuda juba konverentsil. Kasutage võimalusel juhust ning palun registreerige ennast konverentsile Early Bird hinndaga. Konverents toimub nn. hübriidformaadis, kel ei õnnestu kohale tulla, saab osaleda onlines. Kogu programm, esinejad ning registreerimistingimused leiate konverentsi kodulehelt www.maritimeconference.eu.

Merenduskonverentsist, millega tähistatakse ka Maailma merepäeva (World Maritime Day) on saanud traditsioon, kus kohtuvad Eesti ja naaberriikide mere-, transpordi-, avaliku- ja akadeemilise sektori esindajad ning ettevõtjad, et üheskoos arutada olulisi merendusteemalisi küsimusi, seada sihte ning pakkuda välja lahendusi, mis oleksid kasulikud nii majandusele kui ka ühiskonnale laiemalt.

Tänavuse aasta esinejad on: Ismael Cobos Delgado, Head of IMO Maritime Training and the Human Element in MSD/ Deputy Director in the Maritime Safety Division; Jari Kauppila, PhD, Head of ITF Secretary-General’s Office; Alco Evert Weeke, SkillSea project, technical coordinator, Netherlands; Kaupo Läänerand, MKMi meremajanduse asekantsler; Vahur Ausmees, Eesti Laevaomanike Liit, president; Roomet Leiger, TalTech Eesti Mereakadeemia direktor; Ulla Pirita Tapaninen, TalTech Mereakadeemia professor; Frederikke Munk Sørensen (Ms), Climate Manager, MAN Energy Solutions Denmark; Suvi-Tuuli Lappalainen, HaminaKotka Sadama arendusjuht ja tööstusdoktorant; Marek Kotsulim, Ship Operation Manager, TSCHUDI SHIP MANAGEMENT AS; Adam Niklewski, Region North Europe Decarbonization Expert, DNV; Ülo Eero, TS Shipping juhatuse esimees. Konverentsi lõpetab diskussioonipaneel, kus osalevad Riigikogus esindatud erakondade esindajad. Paneeli juhib Urmas Vaino. Peale konverentsi toimub ka väike vastuvõtt, kus üheskoos saab arutada aktuaalsete teemade üle.

Konverentsi toetajad on: Tallinna Sadam, Kunda Sadam ja DNV.

Täpsustavate küsimuste korral, saatke palun e-mail meelis.kopli@corpore.ee või võtke ühendust Meelis Kopliga telefonil 55 444 20. (Corpore Konverentsid)

Lugupidamisega,
Eesti Laevaomanike Liit
TalTech Eesti Mereakadeemia
Tallink Grupp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.