Transpordiameti pressiteade: Meremeeste diplomite väljastamine kolib Heli tänavale

Parema klienditeeninduse huvides kolib Transpordiamet novembrist meremeeste diplomeerimise üksuse senisest asukohast Hundipea sadamas Tallinnas Heli tänav 6 asuvasse teenindusbüroosse.

“Soovime koondada klientidele suunatud teenuste osutamise paremini ligipääsetavasse ning funktsionaalselt ühte asukohta, et tagada klienditeeninduses parem teenusekvaliteet ja hoida kokku kliendi aega ning pakkuda klientidele teenuse osutamisel kõige kaasaegsemaid võimalusi ja tingimusi,” selgitas Transpordiameti liikuvuse korraldamise teenistuse direktor Joel Jesse.

Alates 28. oktoobrist on Transpordiameti büroo Tallinnas Lume tänav 9 suletud ja dokumentide vastuvõttu ning väljastamist seal ei toimu. Seoses infosüsteemide uuendamisega ei toimu dokumentide vastuvõttu ja väljastust 28. ja 29. oktoobril.

“Alates 1. novembrist ootame kliente meie Tallinna büroos, aadressil Heli tänav 6,” ütles Jesse ja kinnitas, et Transpordiameti eesmärk on arendada oma teenuseid nii, et kliendid (sh meremehed) peaksid võimalikult vähe külastama füüsiliselt teenidusbüroosid ning saaksid teha maksimaalselt asju elektrooniliselt läbi e-teeninduse.

Heli tänav 6 teenindusbüroo on tööpäeviti avatud kell 9-17, vaid neljapäeviti suletakse büroo klientidele kell 16.

Dokumente saab jätkuvalt taotleda ilma teeniduskeskust külastamata, esitades taotluse digitaalallkirjastatult e-postiga. Dokumendi kättesaamiseks tuleb teha märge „posti teel“. Lähiajal on plaanis käivitada ka e-teenindus meremeeste infosüsteemis.

Meremeeste diplomeerimise üksuse kolimisel uude asukohta ei muutu töötajate kompetents ega ülesanded.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.