XV Rahvusvaheline Merenduskonverents, 27. septembril

Eesti Laevaomanike Liit, TTÜ Eesti Mereakadeemia, Tallink Grupp ja Corpore Konverentsid korraldavad viieteistkümnendat aastat järjest Baltikumi vanimat merenduskonverentsi, mille eesmärk on kokku kutsuda Eesti ja naaberriikide mere-, transpordi-, avaliku ja akadeemilise sektori esindajad ning ettevõtjad, et üheskoos arutada aktuaalseid merendusteemalisi küsimusi, seada sihte ning pakkuda välja lahendusi, mis oleksid kasulikud kogu regiooni majandusele kui ka ühis­konnale laiemalt.

Traditsiooniliselt tähistatakse ka septembri konverentsiga Maailma merepäeva (World Maritime Day). Läbi aastate on konverentsi külastanud 1600 osalejat rohkem kui 10st riigist. Oma teadmisi on jaganud 160 spiikrit nii Eestist kui ka välismaalt.

Konverents lõppeb restoranis NERO toimuva piduliku vastuvõtuga, mis on pühendatud merenduskonverentsi 15. aastapäevale.

Konverentsi programm: https://maritimeconference.eu/#programme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.