Jaga oma kogemusi Eesti väikesadamatega 2014. a hooajal

Pildil: St. Ivi kapten ja meeskonnaliikmed autasustamisel (foto STA Estonia)

Sügis hiilib ligi ning meresõiduhooaeg hakkab vaikselt läbi saama. See aasta on toonud endaga kaasa palju huvitavaid üritusi ja uudiseid nii Eestist (väikesadamate võrgustiku kava perioodiks 2014-2020,  Eesti sai esimesed ametlikult tunnustatud purjelauainstruktorid, Muhu Väina regatil osales rekordarv jahte, Tallinna Merepäevad, Rannarahva Festival koos paatide paraadiga, Kuressaare Merepäevad, Mati Sepp võitis esmakordselt kõrgetasemelisegrade 2 tasemega match race regati) kui ka piiri tagant (Lenny võit amatööride seast Melges 24 EMil, BLRT Grupi laevatehase poolt ehitatud laev püstitas kalapüügirekordi, eestlased tulid ORC klassi avamerepurjetamise maailmameistriksEesti purjeõppejaht St. Iv võitis The Tall Ships Races 2014 avamereregatil esimese koha omas võistlusklassis. Kes vee peale sai sellel suvel, sellel oli võimalik nautida suurepärast ning kohati ka natuke liiga palavat ilma.

Nüüd on võimalik Mereblogi lugejatel jagada oma kogemusi mööduvast hooajast Kati Kukega, kellel on plaanis külastada 9ndat korda toimuvat Baltic Sea Cruising Network konverentsi, kus avaneb suurepärane võimalus tutvustada teistele purjetajatele ja reisijatele Eestit ning Eesti (väike)sadamaid.

Oma panuse võid anda vastamisega kolmele küsimusele:

  1. Milliseid muudatusi viimase aasta jooksul pead olulisemaks Eesti purjetamise/paadisõidu ja väikesadamate valdkonnas?
  2. Milline on olnud tagasiside külalisalustelt 2014 suvel: kas info meie olude kohta on olnud täpne, vastanud tegelikkusele, kas sadamad ja sadamateenused on vastanud ootustele, midagi sellist, mis võiks olla teistele meresõitjaile kasulik/hoiatav vmt?
  3. Too mõni näide endale eriti meelde jäänud sadamateenusest, -elamusest 2014. aastal või kui millestki oli väga puudu.

Vastused saada palun enne 10. septembrit e-posti aadressile kati@navigare.ee või jaga neid Skype vahendusel (kati.kukk)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.