Taas Fryderyk Chopin’ist

2006. a suvel sai 1996. aastal toimunud praktikareisi mälestused Mereblogisse talletatud. Siis kutsusin üles ka kõiki teisi, kel laevaga kokkupuuteid olnud, legendaarse baaslaeva kohta mälestusi, infot ja fotosid jagama.

Septembris 2006 tõmbasin otsad kokku, kui olin meremuuseumist saadud fotod internetti üles pannud. Tagasisidet selle kohta, et Fryderyk Chopin'i reisimälestusi loetakse, olen saanud siiamaani. Eelmisel aastal saime ühelt meeskonnaliikmelt Ivolt fotod. Esimene värvifoto, kus laev tervenisti peale mahtunud.

Suured tänud Ivole. Kui Sa veel mäletad, siis võiksid kirjutada, kus kohas on pildid tehtud.
Viimane foto on tehtud Tallinnas.

  

Fotogalerii laevast ja 1996. aasta reisist siin.

Mairold

meremees ja sulesepp

2 thoughts to “Taas Fryderyk Chopin’ist”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.