Huvilised saavad 1. mail Pirital tasuta purjetamisega tutvuda

Neljapäeval 1. mail on kõik purjetamishuvilised oodatud Tallinna Olümpiapurjespordikeskuse sadamasse, kus saab näha ja katsuda uusi Match Race jahte ning proovida purjetamist, samuti pääseb merele avamerejahil ja kiirkaatritel. Üritusel osalemine on tasuta.

Ürituse eestvedaja Alar Volmeri sõnul on juba rohkem kui nädalapäevad Tallinna lahel ja ka mujal Eestis vilksamisi näha olnud purjeid, ent ametlikult algab purjetamishooaeg siiski traditsiooniliselt 1. mail. „Kõrgelt käiv päike annab selgelt märku saabunud purjetamishooajast ning selle tähistamiseks korraldame kõigile purjetamishuvilistele ürituse, kus saab proovida uusi jahte, sõita lahel avamerejahiga ning harrastada meresafarit kiiretel RIBidel. Samuti saavad vastatud kõikvõimalikud küsimused, mis huvilistel purjetamise kohta olla võivad," rääkis Volmer.

Purjetamispäev algab Tallinna Olümpiapurjespordikeskuse sadamas kell 12.00, mil toimub päeva avamine ning purjetamine ja kaatrisõit kõigile soovijatele. Kella 13.30 paiku saavad huvilised sõita merele Kalevi Jahtklubi hooaja avavõistluste starti jälgima.

Lisainfo:

Eesti Jahtklubide Liit – www.puri.ee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.