Väikelaevakindlustus on muutunud laevaomanikusõbralikumaks

ergo.jpgAprillist laiendas ERGO märgatavalt väikelaevakindlustuse kindlustuskaitset, lisades katteid, mida varem Eesti kindlustusturul pole pakutud.

Nüüd laieneb kindlustuskaitse igasuguse ilma korral juhtunud laevaõnnetustele, samuti on sees detailide amortisatsioonist põhjustatud kahjud, transpordikahjud ja ellingukahjud, mida varem ei hüvitatud.

Lisaks otsesele varalisele kahjule kuuluvad hüvitamisele ka kahju ärahoidmise või vähendamise kulud ning peale kindlustusjuhtumi toimumist vajalikud ja mõistlikud transpordi- ja hoiukulud ning ladustamiskulud remondi ajal. Uuenduste kõrval kehtivad jätkuvalt ka praegused kindlustuskaitsed, mis korvavad madalikule sõidust, teisele alusele otsasõidust, tulekahjust, vandalismi või vargusega tekkinud kahju.

Uued tingimused leiad Ergo Kindlustuse kodulehelt: http://www.ergo-kindlustus.ee

One thought to “Väikelaevakindlustus on muutunud laevaomanikusõbralikumaks”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.