Fr.C26: Mereväe kandidaadid

9. juuni, 1996, 2305, pühapäev
Täna ei midagi erilist. Praktikaaruannet täitsime. Materjali on palju, mida vaja ümber kirjutada ja joonistada. Käsitsi kirjutame, püüame käekirja võimalikult viksis hoida. Täna on tuul vaiksem. Ringikolamine ei olnudki nii elamuslik, kui eile. Tiit kaevas välja brošüürid, mis ta maal seigeldes tööbüroost oli saanud. Tegime siis ühise pildi – Your Future In The Royal Navy – Sinu tulevik on Inglise Mereväes.
Tulge mereväkke koos meiega!

Siin on tõesti võõrleegioniväärsed mehed koos, Royal Navy ei tea, kellest ilma jäid. Aivaril lausa terminaatori pilk ja Dan näitab mereveest karastunud käimasid, millel soolakirme peal. Ülar roheliste barettide kandidaat ja Tiit võiks oma prillidega Matrixi seltskonda kuuluda.

Kuidas tööbüroos meie mehi ära põlati, sellest Dan juba kirjutas. Ka Linnar lisas oma rongiseiklused.

Mairold

meremees ja sulesepp

5 thoughts to “Fr.C26: Mereväe kandidaadid”

  1. Mairoldil on käes kuulus golfipall, mis oleks peaaegu Ivot tabanud, kui kõndis Invergordonis kohalikust golfiklubist mööda.

  2. heh, seda ma ei mäletanudki, mis valge junn mul näppude vahel on. Nüüd jah meenub, et üks golfipall meie arsenali kuulus, mis oleks Ivol peaaegu muhu pähe tekitanud. Kellelgi läks seepärast mäng untsu, et palliga jalga lasime :)

  3. Tegelikult on see pilt sattunud vale päeva peale, kui ma ei eksi… Millest on minu saapad märjad ja soolakirmega koos??? Miks ripuvad minu püksid kajutis pesunööri otsas? Sellest saab teada 23. juuni jutus.

  4. Kui nüüd hästi meelde tuletada, siis sai teisel ringikolamispäeval ka slipi alläärel käidud. Esimesel päeval minu mäletamist mööda me ei julgenud slipile minna, sest vett pahvas nii tugevalt luugi vahelt välja. Minuteada sai järgmisel päeval all siiski ära käidud, kuigi ma pole sellest miskipärast kirjutanud, ju siis ei olnud nii märkimisväärne. All oli väike platvormike, mis veepinnale päris lähedal ja seal saime me oma esimesed “soolased”. Dan, Su saapad olid minuteada juba enne jaanipäeva soolakirmega koos :) Kuigi ma võin ka eksida :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.