Koolitus LAOSEIS 2010

25.02.2010, BÜROOMAAILMA LOGISTIKAKESKUS

LAOSEIS 2010 on tõenäoliselt käesoleva aasta ainus ladustamise ja laologistika teemaline avalik intensiivkoolitus.

ÜLEVAADE TEEMADEST:
Indrek Eirand: Selgitan Laoseisul, mismoodi juurutasime HAVI Logistics laos Lean-tehnika SMED printsiibid niimoodi, et teostame aastainventuure vaid kuue tunniga.
Mait Miller: Kampaaniatoodete tagastuse käsitlemine on komplitseeritud protsess. Laoseisul jagan Smarten Logistics’i vastavaid kogemusi ning kutsun üles arutelule, kuidas seda probleemi lahendada?
Rauno Śanin: Jagan Conviso kogemusi energiasäästlike ladude projekteerimisest ja ehitamisest. Ühe näitena toon Eestis tegutseva sooja lao, mida ei ole vaja kütta isegi talvel.
Indrek Saul: Laoseisul selgitan, mida teevad turuliidrid teisiti, et nende laod on täna täis ja kasum kasvab. Õpetan, kuidas määratleda oma fookuskliendid ja nende tegelikud vajadused, mille rahuldamine tagab kasumi kasvu ja lao parema täituvuse.
Veiko Murruste: Helios Süda Maja rajab Ameerikanurga Kaubandus- ja Logistikaparki üle 110 000m2 kaubandus- ja 185 000m2 kõrgetasemelisi logistikapindu. Laoseisul selgitan selle nelja miljardi kroonise investeerimisprojekti äri plaani olemust.
Tauno Steinberg: Viin Laoseis 2010 osalejad kurssi laotehnika ja –tehnoloogia viimaste uudistega. Et asi vaid jutuks ei jääks, siis kõike seda on Laadur valmis Teie ladudes juurutama.
Margus Tinno: Annan ülevaate Eesti laopindade turust ja selle arenguperspektiividest, tuginedes Colliers Internationali kogemustele ja prognoosidele.
Kristine Ross: Büroomaailmal on heameel olla tänavuse Laoseisu võõrustajaks! Esitleme meeledi oma uut logistikakeskust ning seal töötavaid lahendusi.
Illimar Paul: LAOSEIS 2010 peakorraldaja ja moderaatorina garanteerin kõikidele osalejatele väga kasuliku, meeldiva ja tasuva koolituspäeva. Ühiselt murrame masu!

LAOSEIS 2010 programmi leiate SIIT. Osalemiseks tutvuge palun osalustingimustega ning registreeruge.

Konverentsi tutvustavaid materjale paberkandjatel ei levitata.

Info ja registreerumine:
Koduleht: www.sensei.ee
E-post: sensei@sensei.ee
Telefon: 50 999 00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.