Veeteede Amet pakub tööd laevade järelevalve osakonna vaneminspektorile

Veeteede Ameti töökuulutus

Veeteede Amet pakub tööd  laevade järelevalve osakonna vaneminspektorile, kelle peamiseks ülesandeks on Eesti riigilippu kandvate laevade tehnilise järelevalve teostamine, tunnustatud isikute järelevalve teostamine ja väliriigi lippu kandvate laevade kontrollimine Tallinna piirkonnas.

Sobiv kandidaat on Eesti kodanik, kes omab vähemalt:

  • rakenduslikku kõrgharidust (keskeriharidust) laevaehituse erialal ja kolm aastat töökogemust laevaehituse valdkonnas;
  • rakenduslikku kõrgharidust (keskeriharidust) laevajuhi või laevamehaaniku erialal ning vähemalt väiksema kui 3000-se kogumahutavusega laeva kapteni või suurema kui 3000-se kogumahutavusega laeva vanemtüürimehe või väiksema kui 3000 kW-se peamasinate efektiivse koguvõimsusega mootorlaeva vanemmehaaniku või suurema kui 3000 kW-se peamasinate efektiivse koguvõimsusega mootorlaeva  teise mehaaniku diplomit;
  • eesti keele oskust kõrgtasemel (C1), inglise keele oskust kõrgemal kesktasemel (B2) ja vene keele oskust kesktasemel (B1);
  • head arvuti kasutamise oskust;
  • B-kategooria juhilube.

Täpsem informatsioon: tel. 620 5724, 504 3859

Eeldame oskust töötada iseseisvalt, ausalt ja kohusetundlikult, samuti head füüsilist vormi ning kiiret kohanemisvõimet, usaldusväärsust, analüüsi- ja algatusvõimet.

Pakume huvitavat ja mitmekülgset tööd, tööalaseid koolitusi, kaasaegseid töötingimusi, sõbralikku ja aktiivset töökollektiivi.

CV koos sooviavalduse ja dokumentide koopiatega saata hiljemalt 22. novembriks 2013. a Veeteede Ameti personaliosakonda aadressil: Valge 4, 11413 Tallinn või meiliaadressil eva@vta.ee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.