Minu tuletornid – natuke teistmoodi raamat tuletornidest

Rõõm on tõdeda, et meri ja sellega kõik seonduv murrab vaikselt sisse ka raamatupoodidesse. Kaante vahele on saanud huvitav raamat “Minu tuletornid“. Autor ise ütleb enda kohta järgmist:

Minu tuletornid. Hedda Peet.Mina olen sisearhitekt. Ehk sellepärast meeldivad mulle ka trepid. Veel armastan ma merd, sadamaid, paate ja aurikuid, rääkimata koertest ja šokolaadist. Ja muidugi tuletornid – nende vastu on huvi olnud juba aastaid. Mul oli võimalus käia meie tuletornides, näha nende toredaid treppe ja laternaid ja kõike muud, mis sinna juurde kuulub.

Nüüd on teilgi võimalus sellest osa saada.

Raamat on huvitav. Soovitan seda otsida. Väga hea kingiidee.

Kes on huvitatud raamatust autori autogrammiga, võib saata e-kirja aadressile info@mereblog.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.