MKM-is lennundus ja merendus löövad lahku?

Kogemata sattusin töökuulutusele, kus kirjas, et loodavale lennundustalitusele otsitakse juhatajat. See tähendab ilmselt, et majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumis lennundus- ja merendusosakonna sees lüüakse kaks valdkonda teineteisest lahku.

Struktuur aprillisPildil osakondade struktuur aprilli seisuga.

Riigisekretär on välja kuulutanud avaliku konkursi Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi Lennundus- ja merendusosakonna lennundustalituse juhataja ametikohale.

Nimetatud ametikoha peamised ülesanded: Lennundus- ja merendusosakonna lennundustalituse juhtimine ning osakonnale pandud ülesannete täitmise korraldamine lennundusvaldkonna õigusaktide, arengukava ja lennutranspordipoliitika väljatöötamise, edasiarendamise ja rakendamise valdkonnas.

cv.ee

Kas lennundustalitusele lisaks luuakse ka merendustalitus? On ju aastaid kritiseeritud möödunud kümnendi alguse otsuseid, mil meremajanduse korraldamise osa ühinemisjärgse ministeeriumi struktuuris kahandati.  Nüüd siis on aru saama hakatud, et nii jätkata ei saa. Loodame, et infokillule järgneb ka häid uudiseid merenduspoliitika poolelt.

Midagi toimub, jääme ootama.

—————————————————-

ÄP 1999: Kahe ministeeriumi armulugu

EPL 2002: Kahe ministeeriumi ühendamisel kahanes osakondade arv 26-lt 19-ni.

EPL 1997:  Merendus 7 ministeeriumi haardes

Mairold

meremees ja sulesepp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.