Viimsi valla merepäev toimub 22. augustil Leppneeme sadamas

Tegemist on juba kolmanda merepäevaga. Üritus sai alguse 2007 aastal ja iga kord toimub see erinevas Viimsi valla rannakülas. Ürituse eesmärk on kutsuda inimesi mere äärde, tutvustada merega seonduvat – sadam, paadid, kalapüük ning samuti tutvustada küla, kus üritus toimub.

viimsi_600.jpg

Viimsi valla Merepäeval on kohal kuunar Sirius ja teised uhked laevad. Meeleolu loovad rahvatantsijad ja moosekandid; laulukoor "Räim", kes esineb traallaeval ja Bonzo. Tervet päeva saadab mõnus muusika, süüa saab kala, lastele mängud. Lisaks on kohal Harju Kalandusühing, sukeldusklubi LiveHouse, toimub kalavinski viskamise võistlus, näha saab fotoinstallatsiooni kaluriküla ajaloost jne.

Kohtumiseni merepäeval,

MTÜ Leppneeme Külaselts
MTÜ Harju Kalandusühing  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.