St. Iv – Klaipedast Visbysse

sarvik-silmis.jpg

St. Iv seilas suure purjeparaadiga Klaipedast merele. Kurss oli pandud Gotlandi saare lõunatippu, et jõuda Visbysse. Vaikne idatuul muutis suunda läände ning hakkas tugevnema. Peale lahedas vastutuules seilatud 120 miili tuli hakata Gotlandi läänekaldal krüssama. Tuul keeras aina enam põhja poole ning uus meeskond sai teha hulga paute. Kokku vahetus 8 meeskonnaliikmest Klaipedas viis. Kõigil uustulnukatel oli alguses pisut raske aga nad harjusid kiiresti ning on nüüd vahvad meremehed. 

klaipedast-visbysse.jpg

meie-fotokorrespondent.jpg

klaipedast-visbysse2.jpg

klaipedast-visbysse3.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.