Draakon klassi Eesti meistriks krooniti Peter Šaraškini meeskond

13.-14. juunil toimusid Pirital 2009.a. Eesti lahtised meistrivõistlused Draakon klassis. Meistritiitel läks Peter Šaraškini meeskonnale.

Kuna laupäeva hommikupoolikul oli merel paks udu, lükati starte tükk aega edasi. Sellele vaatamata õnnestus pärast lõunat pidada maha 3 võistlussõitu. Pühapäeval seevastu olid tingimused suurepärased – korralik stabiilselt puhuv tuul, mis võimaldas korraldada veel 3 sõitu.

Peter Šaraškini juhitud paatkond EST-9 võitis kõik kuus võistlussõitu ning kogus kokku 5 punkti. Meistriks tulnud meeskonda kuulusid lisaks roolimehele Lauri Tammik ja Toivo Roosma. Konkurendid nii stabiilselt sõita ei suutnud ning teisele kohale tulnud EST-8 koosseisus roolimees Andrus Nirk, Alar Volmer ja Pille Kask sai mitu teist ja kolmandat ning ka ühe neljanda koha. Kokku saadi 12 punkti. Kolmandaks jäi 14 punkti kogunud roolimees Jevgeni Kazakovi juhitud EST-1, mille meeskonnas olid veel Ivari Vokk ja Markko-Rollin Põdra. Neljandaks tuli 16 punktiga EST-11 paatkond, kuhu kuulusid roolimees Dimitri Bondarenko, Aleksander Karboinov ja Aleksei Artamonenkov.

Lisainformatsioon:
ESS Kalevi Jahtklubi

Corpore pressiteade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.