Kameruni merevägi piraatide valves

img_0030_600.jpg

Raivo töötab laeva peal, mis teostab töid Nigeeria ja Kameruni rannikul. Väljavõtted viimastest kirjavahetustest:

Teeme tööd Kameruni- Nigeeria piiril. Küllaltki rahulik on momendil, minu põhitöö algab homme hommikul. Õhtu kella viiest läheme ankrusse ja hommikul valges alustame tööd. Kuna oleme madalas vees ja ümberringi on palju puurtorne, siis ohutuse mõttes töötame ainult valgel ajal.Võimalike piraatide eest oleme kaitstud kahe Kameruni navy kiirkaatriga, kes saadavad meid kogu aja. 

Pole siin mingeid pingeid.Oleme lihtsalt nigeeria piiri ää'res ja siin on olnud nigeeria poolt piraatide rünnakuid laevadele.Öösel seisame tunni kaupa tekil vahis. Kaks kaatrit turvavad 24 tundi meid. Öösel seisavad pimeduses ilma tuledeta kuskil meie lähedal. Relvastust väljast pole näha, aga ees on neil kaks luuki, mis käivad lahti, eks sealt need kuulipildujad välja käivad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.