Meremuuseumi linnalaagri tulemused – pooled osavõtnud lastest tahavad merel tööle hakata

Peedu_Kass_jaalohkuja_Tarmo_kapten

Jäämurdja TARMO kapten hr Peedu Kass selgitab lastele radari tööpõhimõtet

Nädalase meremuuseumi, mereväe, jäälõhkuja, VTA meremärgipargi, allveelaeva, Mereakadeemia, Mereabi jne külastuste järel selgus, et pea pooled osavõtnud 14 lapsest said külge merepisiku ning soovivad oma tulevase tööelu merega siduda.

Mõned verstapostid sellise otsuse kujunemise teel võisid olla näiteks jäälõhkuja Tarmo 12 000 Hp peamootor ning sellel turnimine, Mereakadeemia 6 miljonit krooni maksval simulaatoril võimsate kaatritega kihutamine, Mereabi päästeparve tikutopsisuurune 3-päeva toidunorm ja säratulevärk.

Meremuuseumi_filmiarhiivi_klaasnegatiiv

Meremuuseumi filmiarhiiv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.