Meremess 2009 tuletab meelde, et navigatsioonihooaeg läheneb

meremess_traanil6hn.jpg

Sel nädalavahetusel paistab Saku hall Meremessi võõrustades justnagu kuivdokk. Jagub vana kooli väärikaid puupaate (Saaremaa Vätta Puidu toode) kui uusi ja uljaid kummipaate (Renneks'i 90 Hj Alfaboat RIB näiteks).

Silma paistis Hawaii Surfikool oma parima õppuri Kevin Jakobsoniga, purjetamismõnusid pakkuv Sailing.ee, massaazhitoolid, kitsejuustu tootja, Haapsalu Veskiviigi trahter'i imehea suitsukala… ja tipuks Veeteede Amet'i boksi kõrvale üles pandud ARK'i merendusteemaline puutetundliku ekraaniga viktoriiniarvuti! Muidugi ka palju plastikpaate üüratute mootoritega.

meremess_t6ehetk.jpg

Kauneid ja kiireid purjejahte väljas praktiliselt polnudki.

Messi korraldas MTÜ Eesti Paat.

meremess_p3ramootor.jpg

meremess_glamuur.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.