Kas Iraani ohustab tõesti sõda?

13. jaanuaril kirjutasin konfliktist Hormuzi väinas, kus Iraani paadid kippusid USA laevadele liiga külje alla. Samas artiklis loetlesin ka juhtumeid ajaloost, mis tõid suurriigi üle mere teiste riikide vastu relva tõstma.

Eilne uudis DELFI's sisaldab endise USA armeeohvitseri kapten Eric H May sõnu:

„Me arvame, et kõige tõenäolisem valerünnak võib olla rünnak välismaal asuva USA laeva vastu (nt Iisraeli valerünnak 1967. aastal USS Liberty vastu) või valeterrorirünnak USA-s asuvale sihtmärgile. Kõige tõenäolisemad patuoinad, keda neis süüdistatakse võivad olla Iraani sõjajõud või Hizbollah," 

"Meie" all mõtleb May ennast ja merejalaväe erumajorit William B Fox'i, kellega koos avaldati artikkel False Flag Alert – April 7-11 . Tasub läbi lugeda ka DELFI tekstis sisalduvad lingid teistele uudistele.

One thought to “Kas Iraani ohustab tõesti sõda?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.