2 thoughts to “Abiks paadimehele (.pdf)”

  1. dan ega sa ei oska öelda, kes midagi nii profaanlikku üllitas ? cite “Esmalt lase võimsad raketid ja seejärele juhi päästjaid tõrvikuga”. “Kui paat sai leki, leia see kiiresti ja kata võimaluse korral väljastpoolt plaastriga, kuna vee surve surub plaastri ise vastu parrast.” “alajahtumine on võimalik, kui vees on oldud 10 minutit või rohkem”

  2. :) Autode kasutamise manuaal: “Enne autosse istumist veendu, et rehvid oleks täis” :) Mikrolaineahi: “Enne toidu sisestamist ava ahju luuk” :) Võib ju kõikide manuaalide ja käsiraamatute üle norida, neid vaja eelkõige nendele, kes võhikud. Profid manuaale ei loegi.

    Tänud konstruktiivse kriitika eest VA aadressil. Tegijal juhtub, mõned asjad said võrreldes 2006. aasta versiooniga muudetud, aga mitte kõik. Eks tõlkes on asju kaduma läinud ja pisut ka “juurde” tulnud. :) Kui 2008. aasta versiooni koostama hakatakse, eks siis konsulteerime ka Madisega.

    Madis, ole hea, saada kriitika, täiendusettepanekud ja redigeerimisabi minu aadressile, vaatan, mis teha annab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.