Täna alustab uut hooaega Mõntu-Ventspils laevaliin

Kuulda oli, et eelmisel aastal oli SSC Ferries värske liin üsna populaarne, eriti lätlaste hulgas. Arvestades seda, et eestlaste hulgas kasvab järjest Lätis puhkajate arv, siis võib siitpooltki reisijate kasvu lubada. Endalgi küpsemas plaan, et võiks järgmise puhkuse ajal Saaremaalt otse Lätti põrutada. Näeks tagasiteel suure Riia linna ka ära :)

3. mail alustab reisihooaega Saaremaa Laevakompanii tütarettevõtte SSC Ferries opereeritav laevaliin Saaremaa-Ventspils, kuni 18. juunini on sõidugraafikus kaheksa väljumist nädalas, seejärel tiheneb graafik veel kahe reisi võrra.

Ka sel aastal sõidab seda vahet parvlaev Scania.

Ml Scania

Pildi sain hiidlase galeriist.

Uudisest pikemalt saarlane.ee-st. Vaata ka www.slkferries.ee. Mereblogis varem ka SLK tegemistest juttu olnud. 

Mairold

meremees ja sulesepp

One thought to “Täna alustab uut hooaega Mõntu-Ventspils laevaliin”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.