Sularaha turvaelemendid – Eesti Krooni näitel

Edastan ühe sõbra palve heita pilk peale ühele küsitlusele, mis on seotud tema uurimustööga TTÜ Majandusteaduskonnas. Kes leiavad aja, et vastata mõnele küsimusele, neile on Rasmus tänulik. Lubas isegi shokolaadi jagada ;)

Tere

Tülitan Sind ühe lühikese küsitlusega, millele vajan hädasti vastajaid seoses TTÜ Majandusteaduskonnas kirjutatava uurimustööga. Minu uurimuse teemaks on “Sularaha turvaelemendid – Eesti Krooni näitel”, milles ma uurin ning annan ülevaate erinevatest turvaelementidest, mis leiduvad Eesti kroonil. Üks osa uurimustööst hõlmab ka sularaha ehtsuse kontrollimist igapäevaelus. Seal vaatlen lähemalt ka seda, kui suurt tähelepanu osutavad tavainimesed igapäevaelus sularaha ehtsusele ning turvaelementidele. Just selles vaatluses ma Sinu abi vajangi, et uurida inimeste harjumusi, keskmisi teadmisi turvaelementidest jms.
Palun leia need mõned minutid ja vasta mõningatele lihtsatele küsimustele (tegu on valikvastustega!) minu küsitluses. Esimesed kolm välja ei ole kohustuslikud, kuid kui soovid hiljem saada tagasisidet tulemuste näol või tutvuda kogu uurimusega, siis oleks kena, kui ka need väljad ära täidad. Seega on Sinu valik, kas osaled küsitluses anonüümselt või avalikult.
Lisaks küsitlusele vastamisele oleks mul Sulle veel üks palve – palun saada see mail või link edasi ka oma sõpradele, tuttavatele, vanematele, sugulastele, töökaaslastele jne, et aidata mul saada võimalikult suur arv vastuseid, mis tagavad omakorda reaalsemad tulemused antud uuringus.Küsitluse leiad järgnevalt aadressilt: http://www.createsurvey.com/c/33615-9MHilH/Ette tänades,
Rasmus Keskküla

Küsitlus läheb lukku 11. aprillil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.