Partnerpäev majandusministeeriumis

19. aprillil, kell 13.00 – 16.00, korraldab majandus- ja kommunikatsiooniministeerium Partnerpäeva. Lõik MKM’i kodulehelt:

Möödunud aastal alguse saanud Partnerpäeva üritus on suunatud meie headele koostööpartneritele, kellel on soovi ja indu oma sõna sekka öelda ja selle läbi ka kujundada Eesti majanduspoliitikat ja õigusloomet.

Partnerpäeval tutvustame nii ministeeriumi lühemaajalist tööplaani kui räägime ka uue perioodi, aastate 2007-2013 EL struktuuritoetuste kavandamisest. Samas anname ka ülevaate Teie kaasarääkimise võimalustest ning vajadusest EL õigusloomes.

Ürituse põhirõhk langeb aga viiele temaatilisele töötoale, kus anname ülevaate ja ootame teie häid mõtteid juba detailsemalt meie maja valdkondlike poliitikate ja õigusloome teemadel.

Et üritusest osa saada, tuleb ennast registreerida siin või e-aadressil partnerpaev@mkm.ee. Teie soovi osalemiseks oodatakse 17. aprillini.

Lisaküsimuste tekkimisel võite pöörduda Epp Remmelg’u (Partnerpäeva koordinaator) poole telefonil 6 397 609 või e-posti aadressil partnerpaev@mkm.ee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.