Meretund – 25. märts 2006

25. märtsi Meretunni võid arvutisse tõmmata siit.

  • 20. märtsil vahetus Eesti Mereakadeemias rektor. 6 aastat rektori kt. ametit pidanud Jüri Lember andis ohjad üle “maarotile” Peeter Järvelaiule. Jüri Lember (endine rektori kt), viitseadmiral Tarmo Kõuts (EMA Nõunike Kogu esimees), Peeter Järvelaid (EMA rektori kt.), Erki Piisang (Haridus- ja Teaduministeeriumi abiminister).
  • Riiklik reguleerimismeeskond on võtnud reostustõrje juhtimise üle. Tarvo Roose (Keskkonnainspektsiooni peadirektori asetäitja).
  • Saaremaa Laevakompanii tütarfirma Väinamere Liinid OÜ võitis ainsa osalejana konkursi saarte ja mandri vahelise laevaliikluse korraldamiseks. Kuidas toimub reiside eest tasumine? Heidu Vitsur (MKM ministri nõunik).
  • Lahtiste uste päev tõi kohale mitmeid noori huvilisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.