Punasel merel uppus ro-ro laev

Merereostuse teema varju on jäänud laevaõnnetus, mis leidis neljapäeval aset Punases meres. Ligi 1500 inimesega pardal olev laev uppus Saudi Araabia ranniku lähedal. Enamus reisijatest moodustasid egiptlastest töölised, kes sõitsid koju. Vähemalt 185 laipa on välja veest tõstetud. Teada on, et vähemalt 263 inimest pääses päästeparvedel.

The ferry did not have enough lifeboats, a spokesman for President Hosni Mubarak said. “The swift sinking of the ferry and the lack of sufficient lifeboats suggests there was some violation, but we cannot say until the investigation is complete,” said presidential spokesman Suleiman Awad, quoted by the semiofficial news agency MENA.

2 thoughts to “Punasel merel uppus ro-ro laev”

  1. evil grin :) kunagi jõuab investigation selleni, miks 4 või 3 seda tüüpi laeva üldse egiptusesse jõudsid .. ja keegi smartass reporter kaevab välja et boccaccio ei käi mitte esimest korda üle katuse .. ja siis järgmine reporter loeb SOLAS’t ja avastab et hei, SOLAS nõuab ju päästepaate ainult 30% reisijatest .. ja et nad ei pea isegi mitte mootoriga olema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.