Loksa linna ajaveeb

Hakkasin otsima infot Loksa linna kohta, mis on olnud pikka aega minu koduks, ning sattusin huvitavale ajaveebile, mida peab respublikaan Sander Piibemann. Hea meel oli leida huvitavat infot linna kohta, mille linnapeaks endine klassivend Andres on nüüd valitud. Seega võib ka Sandri lisada lühikesse ajaveebnikutest poliitikute nimekirja.Hetkel on käimas Loksa linna üldplaneeringu arutelu. Näiteks ise olen kahe käega poolt, et jääks ehitamata autosild linna keskele. Pole kunagi probleeme olnud sõita Nõmmele üle Valgejõe silla.

One thought to “Loksa linna ajaveeb”

  1. Tere Dan!

    Pole ammu näinud:(

    Huvitavalt kirjutet ajaveeb sul. Kuigi teem a endale küllaltki võõras, oli siiski mõnus lugeda.

    Edu Sulle siis! Ja eksi ikka Loksale kah vahel:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.