Training in Crisis Management

Veel pole ära jõudnud lõppeda eelmine projekt, kui uus juba käsil. Projekti “Training in Crisis Management” tulemus saab olema internetipõhine treeningprogramm, mis simuleerib reaalset olukorda õlireostuse korral ning on suunatud juhtkonna tasemel olevatele ametnikele. Töö toimub Leonardo da Vinci programmi all.

“Leonardo da Vinci on Euroopa kutsehariduse edendamisele suunatud koostööprogramm, mis toimib rahvusvaheliste projektide kaudu. Toetatakse uuenduslike toodete (metoodikad, õppekavad, koolitusmaterjalid jne) loomist, erinevate sihtrühmade välispraktikaid ja -lähetusi ning juba lõppenud projektide tulemuste laialdasemat levitamist ja kasutamist.”

Eesti Leonardo keskus

Eesti Mereakadeemia on asunud antud projektis üheks partneriks. Kokku on haaratud projekti 5 riiki: Norra (Rogaland Training and Education Centre), Hispaania (Centro de Seguridad Maritima Integral -Jovellanos), Taani (Offshore Center Danmark), Eesti (Eesti Mereakadeemia) ja Itaalia (SEICOM). Projekt kestab 2 aastat.

Järgmine projekti töökoosolek viiakse läbi Tallinnas oktoobri alguses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.