Helsingi paadimess Vene 18 Båt toimub 9-18 veebruaril

Helsingi paadimess Vene 18 Båt on tõeline veesõidukitealane suursündmus. Sel korral on mess veelgi laienenud ja korraldajate hinnangul on tegu Põhja-Euroopa  suurima mere-teemalise messiga. Paadimess toimub Helsingis juba 49. korda.

Paadimess pakub uudistamist nii meestele kui naistele, nii kaluritele kui purjetajatele. Paadimess ootab külastajaid 9.-18.02.2018 tööpäevadel kuni kella kaheksani õhtul. Korraldajad on loobunud ärikülastajate päevast ja messile pääseb iga soovija juba avapäevast – reedel, 9.2.

Põhja-Euroopa suurim veesõidukite mess pakub traditsiooniliste paatide-jahtide kõrval aastast aastasse järjest rohkem huviväärset ka kalastajatele ja mitmesuguste veeharrastustega tegelejatele. Paadimess on Helsingi messikeskuse suurim üritus, mis täidab kõik seitse halli. Miks on paadimess nii populaarne? Hinnanguliselt on Soomes kasutuses üle 800 000 veesõiduki. Pooled elanikest kasutavad aastas ühel või teisel moel veesõidukit. See toob igal aasta messile suure arvu külastajaid – 2017. aastal 71 400. Eksponente osales eelmisel korral 323.

Helsingi paadimess on Eestiski tuntud. Külastajaid käib igal aastal ligi 100. Eestist osalevad 2018. aastal oma väljapanekuga Villawool OÜ (stend 1UA6), OÜ Kasse Paadid (7G100), Top Marine OÜ (3H11), Haven Kakumäe OÜ (7K101) ja Eesti Väikesadamate Arenduskeskus.

Messil on väljas ligi 600 erinevat veesõidukit. Lisaks paatidele, kaatritele, jahtidele on messil väljas erinevad vee-elamusi pakkuvad teenused ning tooted. Esindatud on kõik vajalik: varustus, veespordi temaatika ja sadamaäärne elu tervikuna. Kalastusala on järjest laienenud.
Põnevaks teeb näituse iga-aastane parima mootorpaadi ja parima purjeka valimine.
Programmi ja messil osalejatega saab tutvuda korraldajate kodulehel.

Paadimessi tootegrupid:
purjepaadid, mootorpaadid, puupaadid, muud paadid,  mootorid, laeva-elektroonika ja navigatsioon, purjed ja mastid, paadi varustus ja tarvikud, paadiehitus ja hooldus, sisustus ja interjöör, elektri-, kütte- ja sanitaartehnika, tuletõrje-, ohutuse ja päästetehnika, paadi köök, riided ja jalatsid, sillad, haagised, kalapüük, sukeldumine, sõudmine, alaga seotud teenused.

Ostuvõimalused
Surfaritele, kalastajatele, sõudjatele jne infoks, messil on müügil varustust, vahendeid, aksessuaare, elektroonilisi vidinaid jne. Lisaks hakkab iga päev pihta Happy Hour-ga, kus tooted on veelgi soodsamad.
NB! Kõik programmid on külastajatele kättesaadavad sama messipääsmega.

UUS! Kamapörssi ehk kasutatud varustuse ostu-müügi ala on paadimessil uus. Tingimused oma kauba müügiks leiete korraldaja kodulehelt.

Paadimess toimub Helsingi messikeskuses igal aastal. Messil on esindatud veesõidukid alates väikestest aerupaatidest kuni suurte kaatriteni. Müügil on hulgaliselt paaditarvikuid ja varustust. Kalastusalal antakse iga päev kalapüügialast nõu ning Uue laine (Uusi Aalto) alal saab surfata ja sukelduda. Uus teenindussadam (Veneilyn palvelusatama) annab teavet veesõidukite hoolduse ja korrashoiu kohta.

Messi lahtiolekuajad
R 9.2. kell 11-19
L-P 10.-11.2. kell 10-18
E-R 12.-16.2. kell 11-19
L-P 17.-18.2. kell 10-18

Pääsmete hinnad Helsingis: täiskasvanud 19 EUR; lapsed (7-15 a), pensionärid, õpilased 12 EUR; perepääse (kuni 2 täiskasvanut ja alla 16 a lapsed) 41 EUR. Alla 7-aastased tasuta. Alla 12-aastased pääsevad messile vaid koos täiskasvanuga.

Profexpo OÜ, Messukeskus Helsinki esindaja Eestis, pakub soodsaid messipääsmeid 12 EUR eest. Samuti pakume messikülastusreisiks laevapileteid ja hotelle. Sõita soovijatelt ootame nime, sünnikuupäeva, arve tasuja kontaktandmeid ja millisel kuupäeval soovitakse sõita.

Lisainfo: Tiit Sarv, 626 1347, info@profexpo.ee
Profexpo OÜ – Messukeskus Helsinki esindaja Eestis. Ahtri 12-209, Tallinn
http://www.profexpo.ee

Lisainfo leiate siit »
Lühidalt programmist »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.