Kutsume külastama Helsingi paadimessi – Vene 14 Båt

Vene 14 Båt 07.-16.02.2014

Helsingi paadimess on Eestiski tuntud – nii harrastajate kui paadiehitajate seas. Eestist osalevad sel korral oma väljapanekuga Villawool OÜ, Veega grupp OÜ, Top Marine OÜ, Werfest OÜ, Sundreamer OÜ, Eesti Väikelaevaehitajate Liiduga on messil Alunaut OÜ, Kasse Paadid OÜ, Lindvart OÜ, Alfa Yacht Production ning AS Saarte Liinid.

Paadimess toimub Helsingis juba 45. korda. Messil osaleb üle 330 eksponendi. Messi populaarsust kinnitavad üle 70 000 külastaja 2013. aastal.

Messikülastajale on taas huvipakkuv uues, 7. messihallis laiuv purjekatele ja suurte mootorpaatide väljapanek. Messil on väljas üle pooletuhande erineva veesõiduki. Lisaks paatidele, kaatritele, jahtidele on messil väljas erinevad vee-elamusi pakkuvad teenused ning tooted. Kalda-temaatikas pakuvad oma tooteid erinevad paadisildade, kaide jms ehitajad.

Põnevaks teeb näituse iga-aastane parima mootorpaadi ja parima purjeka valimine. Tulemused selguvad messi avamiseks.

Paadimessil on hea teemakohane programm. Eelmisest aastast on tuntud Uusi Aalto Waterexpo ehk uus laine, kus esitletakse ranna-ala ja veeharrastusega seonduvaid teenuseid ja tooteid. Messikeskuse hall 2 omandab ainulaadse väljanägemise ning pakub elamusi erineva vanusega messikülastajatele. Messilt leiab külastaja ka rannaelu ja kalastustarbeid, meelelahutust ja harrastusi – surfamine, wakeboard, sukeldumine, aerutamine.

Sel korral on messi külaliseks maailmameredel seilanud purjetajast kirjanik Jimmy Cornell. Ta räägib oma kogemustest, purjetamisest ning jagab soovitusi purjematkade planeerimisel. Cornell on purjede all läbinud 200 000 miili, ümber maailma teinud kolm ringi. Cornell on kirjutanud populaarse World Cruising Routs raamatu, mis on oma valdkonna üks enimmüüduid maailmas. Ta on ka purjetamisürituste korraldaja, tuues kokku 3000 alust ning 15000 purjetajat. Kavandamisel on uus üritus – Blue Planet Odyssey. Kohtumised Cornelliga toimuvad L-P 15. ja 16.2.

Programmi ja messil osalejatega saab tutvuda korraldajate kodulehel www.venemessut.fi.

Messi lahtiolekuajad

Reede, 7. veebruar on ärikülastajatele mõeldud päev – Trade Day. Kell 10–18 pääseb messile kutsetega.

Kõigile soovijatele on paadimess avatud

L-T 8.-11.2. kell 10-18
K 12.2. kell 10-20
N-L 13.-15.2. kell 10-18
P 16.2. kell 10-17

Pääsmete hinnad Helsingis: täiskasvanud 16€; lapsed (7-15 a), pensionärid, õpilased 10€; perepääse (kuni 2 täiskasvanut ja alla 16 a lapsed) 37€. Alla 7-aastased tasuta.

Profexpo OÜ, Messukeskus Helsinki esindaja Eestis, pakub soodsaid messipääsmeid 11 € eest ja soovijatele ka messikülastuspakette koos laevapiletitega.

Lisainfo: Profexpo OÜ, Tiit Sarv 626 1347, info@profexpo.ee,

www.profexpo.ee/messukeskus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.