Väinsalu oli Miamis 11-s ja Rammo 17-s

ISAF Maailma Karika etapi USA-s Miamis lõpetasid Eesti purjetajad hooaja esimesel võistlusel tublide tulemustega, Lauri Väinsalu Finnil 11. kohaga ja Karl-Martin Rammo Laser Standardil 17. kohaga.

Karl-Martin Rammo

Eilsel võistluspäeval valitses taaskord tuulevaikus ja võistlejad pidid vee peal starte pikalt ootama. Korralikku tuult ei tulnudki ning seega ei saadud sõite pidada üheski klassis. Täna õhtul jätkavad võistlust Miami MK medalitele esikümnesse kvalifitseerunud purjetajad.

Finnil võistelnud Lauri Väinsalu (Rein Ottosoni Purjespordikool) tegi regati alguses väga häid sõite, kuid üleeilne ebaõnnestunud võistluspäev saatis ta napilt medalisõidu ukse taha. Lauri Väinsalu lõpetas regati tubli 11. kohaga.

Finni medalisõitu läheb liidrina austraallane Oliver Tweddell.
Karl-Martin Rammo (ROPK/Tallinna Jahtklubi) lõpetas Laser klassis regati 17. kohaga.

Laser Standardil juhib enne medalisõitu horvaat Tonci Stipanovic.

Miami MK etapi kodulehekülg ja tulemused: http://mocr.ussailing.org/

ISAF Maailma Karikas koosneb viiest etapist. Sarja avaregatt peeti 12.-19. oktoobril Hiinas Qingdaos. Sellele järgnes 1.-8. detsembril Austraalias Melbourne’is toimunud etapp. 25. jaanuarist 1. veebruarini vältavale Miami osavõistlusele järgneb 29. märtsist 5. aprillini Hispaanias Mallorcal peetav võistlus. Sari lõppeb Prantsusmaal Hyeres’is 19.-26. aprillil aset leidva regatiga.

Purjetamise maailma karika kodulehekülg: http://www.sailing.org/worldcup/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.