Jääpurjetamises selgusid Pärnumaa meistrid

Nädalavahetusel peeti Saaremaal Ariste lahel jääpurjetamise Pärnumaa meistrivõistlused klassidele DN ja Ice-Optimist. DN täiskasvanute klassis võidutses Karl-Hannes Tagu ning juunioride seas Johannes Puusepp. Noorte jääpurjekal Ice-Optimist sõitis end kullale Keith Luur.

Keith Luur

Hooaja esimesel edetabeli võistlusel osales sel aastal 28 jääpurjetajat Eestist ja 2 Rootsist. Kahe päeva jooksul peeti  sobivas purjetuules ära 10 võistlussõitu klassis DN ja 9 võistlussõitu klassis Ice-Optmist. Laupäeval puhus mõõdukas tuul 2- 5m/s ja pühapäeval oli tuul tugevam  5-8 m/s.

DN klassis võidutses  ülekaalukalt Pärnu  Jahtklubi  jääpurjetaja Karl-Hannes Tagu . Teise koha sai samuti Pärnu Jahtklubi jääpurjetaja Mihkel Kosk ja kolmanda  Haapsalu jääpurjetaja Vaiko Vooremaa.

DN juunioride klassis läks esikoht Pärnu Jahtklubi jääpurjetaja Johannes Puusepale. Teise koha sai  Saaremaa Merispordi Seltsi jääpurjetaja Kevin Grass ja kolmanda  Pärnu Jahtklubi jääpurjetaja Oskar Seeman.

Klassis Ice-Optimist  tuli Pärnumaa meistriks Pärnu Jahtklubi jääpurjetaja Keith Luur. Teise koha sai Pärnu Jahtklubi jääpurjetaja Rasmus Maalinn ja kolmanda Saaremaa Merispordi Seltsi jääpurjetaja Joosep Laus.

Järgmisel nädalavahetusel  heitlevad jääpurjetajad Eesti meistritiitlile.

Võistluste kodulehekülg ja tulemused

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.