LAOSEIS 2013 – IX ladustamise aastakonverents

Tänavu 9. korda toimuv ladustamise aastakonverents LAOSEIS 2013 viib osalejad BAUHOF-i kesklattu. Sellega jätkub nelja aasta eest alustatud konverentsi ettevõtetes korraldamise traditsioon. Võõrustavad ettevõtted pole sealjuures kunagi juhuslikud, vaid neil kõigil on midagi laologistika alaselt põnevat tutvustada. Nii ka sel aastal.

LAOSEIS 2013 formaat on võrreldes varasematega erinev. Oluliselt on kasvanud ürituse interaktiivsus. Ettekannete maht on lausa 75% ulatuses asendatud ekspertpaneelide ning meekonnatöödega. Seega on ürituse pealkirjale vaatamata tegemist mitte niivõrd konverentsi, kui originaalse laojuhtimise koolitusega. Võime liialdamata öelda, et ainsa omataolise avaliku koolitusega Eestis.

Läbivaid põhiteemasid on kaks: laoriskide juhtimine ja väljakutsete lahendamine. Nendega puutuvad kokku kõik laod, logistikasüsteemid ning ettevõtted. Seega on LAOSEIS 2013 temaatika aktuaalne ning teadmiste interaktiivse koolituse vormis omandamise metoodika efektiivne.

Konverentsi peakorraldajaks on Sensei projektijuht Igor Novitski, kaaskorraldajaks Äripäev. Tutvuge lähemalt programmi, esinejate ning osalustingimustega.

Osalussoovi korral täitke palun registreerumisvorm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.