Euroopa merepäev 2012

Euroopa Liit on kuulutanud 20. mai Euroopa merepäevaks tõstmaks esile Euroopa saavutusi ja võimalusi ookeanide ja merede valdkonnas. Euroopa Komisjoni ettepanekul loodud merepäevaga soovitakse innustada kõiki elanikke ja asjaosalisi pöörama rohkem tähelepanu rannikuvöönditele, meredele ja ookeanidele.

21. mail 2012. a korraldavad Eesti Laevaomanike Liit, Veeteede Amet, Tallink Grupp AS ja Eesti Mereakadeemia Euroopa merepäeva raames koolilastele ekskursioone Tallinki reisilaevadele ning Admiraliteedi basseini ääres seisvatele alustele (lootsikaater, hüdrograafialaev, laevakontrollikaater).  Viimastele pääsevad peale ka kõik teised soovijad!

Rohkem infot Euroopa merepäeva kohta: http://ec.europa.eu/maritimeaffairs/maritimeday/index_en.htm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.