Kätlin Tammiste ja Georg Haud võitsid Zoom8 EM-il hõbemedalid

Eesti Jahtklubide Liidu pressiteade, 08.04.2012

Hispaanias Palamosel peetud purjetamise noorteklassi Zoom8 Euroopa meistrivõistlustel tegid Eesti sportlased suurepärased tulemused: Kätlin Tammiste sai tüdrukute seas ja Georg Haud poiste hulgas 2. koha.

Mulluse sama paadiklassi Euroopa meistri Kätlin Tammiste (Rein Ottosoni Purjepsordikool) 12 sõidust koosnenud tulemuste seeriasse sai kirja kokku seitse väga tublit teist ja kolmandat finišikohta ning ka kõik ülejäänud sõidud lõppesid neiul esimese seitsme hulgas. Edukas esinemine andis Tammistele 31 tüdruku konkurentsis EM-i 2. koha. Neidude Euroopa meistriks tuli taanlanna Anna Munch, kolmas koht läks austerlannale Anna Luschan’ile.

Georg Haud (ROPK), kes ka läinud aastal võitis hõbedase autasu, esines võrdväärselt hästi, ületades finišiliini kolmel korral esikolmikus ning saavutades regati kokkuvõttes 43 poisi seas 2. tulemuse. Jaan Erik Pihel (ROPK) aga teenis välja samuti tubli 10. lõppkoha, finišeerides korra ka teisena. Noormeestest võttis võidu taanlane Kasper Bech Skiveren ning pronksi sai tema kaasmaalane Sebastian E. Olsen.

Regati kodulehekülg ja tulemused: http://www.cvpalamos.org/zoom8european/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.