Karl-Martin Rammo tõusis Euroopa meistrivõistlustel 10. kohale

Helsinkis peetavatel olümpiaklasside Euroopa meistrivõistlustel sõideti täna meeste Laser Standard ja naiste Laser Radial klassides esimesed finaalsõidud. Karl-Martin Rammo purjetas täna vaikses tuules peetud ainsas sõidus tublilt ja tõusis kokkuvõttes 10. kohale. Anna Pohlak parandas samuti positsioone tänase kahe sõiduga ning asetseb nüüd 44. kohal.

Pühapäeval alustasid võistlemist Euroopa meistri tiitlile Laser Standard ja Laser Radial klassid kokku ligi 250 paadiga stardis. Need klassid on kõige arvukamad Euroopa meistrivõistluste programmis 244 Laseriga, millest 139 on meeste Laser Standardid ja 105 naiste Laser Radialid.

Laser Standardil võitis tänase vaikses tuules peetud raske sõidu venelane Igor Lisovenko horvaat Tonci Stipanovici ees. Kokkuvõttes on endiselt juhtimas Stipanovic. Täna väga tubli 8. kohaga sõidu lõpetanud Karl-Martin Rammo (ROPK) tõusis kokkuvõttes esikümnesse. Teiste Eesti Laseri-meeste kohad kokkuvõttes: Patrick Abner (ROPK) oli täna hõbegrupis 16. kohal ja asub kokkuvõttes 72. kohal, Argo Vooremaa (KJK) oli täna 29-s ja on kokku 84-s.

Naiste Laser Radialil juhib endiselt Evi van Acker Belgiast hiinlanna Xu Lijia ees. Meie purjetajatest jätkas Anna Pohlak (TJK) kuldgrupis 31. ja 46. kohaga tõusujoones ning on kokku hetkel 44. kohal. Anne-Mari Luik (ROPK) sai hõbegrupis kirja 25. ja 39. koha ning asub praegu 78. positsioonil.

Euroopa meistrivõistluste tulemused ja info: www.openeuropeans2011.com

Euroopa meistrivõistlustel Helsinkis võistlevad Match Race naised 30.juunist 3.juulini, Laser Standard mehed ja Laser Radial naised 3.-8.juulil, 49er mehed 8.-13.juulil, Finn mehed 9.-14.juulil, 470 mehed ja naised 9.-15.juulil.

Eesti Purjetamiskoondist toetavad Starter, Tallinna Sadam, Vopak E.O.S., LHV pank, Marinepool, Matek, Pepsi ja Eesti Loots.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.