Battery Surfilaager 2011

Pühapäeval, 17 Aprillil algas registreerimine 13 -17 Juulil toimuvasse Battery Surfilaagrisse Roosta puhkekülas.

5-päevane Battery Surfilaager on Eesti purjelauahooaja juba traditsiooniline tippsündmus, kuhu kogunevad nii Eesti tippsõitjad kui ka alles algajad surfihuvilised, eelmisel aastal osales 4 päeva jooksul üle 2500 külastaja.

Sellel aastal on oodata veelgi suuremat osavõttu, esindatud saavad olema erinevad Surfiklubid üle Eesti oma Teami telkidaga, et jagada oma kogemust laagris osalejatega ja leida uusi sõpru. Kindlasti leiab igaüks endale oma maailmavaatele vastava seltskonna.

Laagris toimub hulgaliselt koolitusi nii algajatele kui ka juba kogenenud sõitjatele, lisaks mitmed võistlused nii merel kui maal, mängud lastele, aeroobikatreeningud naistele, kino-, grilli-, ja peoõhtud ning palju muud põnevat.Kuna Surfilaagri populaarsus on aasta aastalt järjest kasvanud ning sellel aastal tõotab see tulla veelgi külastajeterohkem, programm tihedam ning üllatused suuremad, siis soovitame ennast aegsasti registreerida et kindlustada endale laagrikoht.

Tule ise ja võta kaasa oma seltskond ning kujunda laager just seda nägu nagu Sinule meeldib – Surf on elustiil!

Hinnainfo ja registreerimine http://purjelaualiit.ee/surfilaager/

One thought to “Battery Surfilaager 2011”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.