Logistikud sõidavad EAS-i toel Moskvasse Eesti soodsat ettevõtluskliimat tutvustama

Eesti Logistikaklastri pressiteade, 15.04.2011

“IGA ILMAGA TEIE TEENISTUSES” – sellise sõnumiga sõidab rahvus-vahelisele transpordimessile TransRussia 2011 Eesti logistikaettevõtete meeskond.

“Oleme käesoleval aastal esindatud omamoodi koondvõistkonnaga, kuhu kuuluvad nii sadamad, raudtee, operaatorfirmad kui ka terminalid ja laod – ühesõnaga kogu vedude ja logistikateenuste esindajad,“ selgitas Projekti TransRussia 2011 kuraator ja Läänemere regioonile pühendatud konverentsi korraldaja BaltMarketConsult juhatuse esimees Tatjana Jerjomina

„Sarnaselt eelmiste aastatega toimub messi raames spetsiaalne Läänemere regioonile pühendatud istung, kus meie ettevõtted saavad tutvustada Eesti eeliseid oma tegevusvaldkonnas,“ lisas Jerjomina.

Eesti ettevõtluskliimat ja logistikutele üliolulisi soodsaid ilmastikuolusid nii otseses kui ka ülekantud tähenduses tutvustatakse Läänemere regioonile pühendatud istungil. Sel aastal on Eesti poolseks esinejaks Sillamäe Sadama turundusdirektor Andrei Birov, kes rõhutas, et ei esinda istungil mitte ainult oma ettevõtet, vaid tutvustab kogu Eesti transpordi ja logistika võimalusi.

“Räägn uutest projektidest, sealhulgas uue konteineriterminali rajamisest Muuga sadamasse, samuti ettevõtlust soodustavatest tingimustest meie riigis ning sellest, et Eestis on investorite jaoks igas mõttes väga soodne ilmastik,“ sõnas Birov.

16. rahvusvaheline transpordimess ja konverents TransRussia 2011 toimub 26.-29.aprillil Moskva näitusekeskuses „Ekspotsenter“.

Käesoleval aastal osaleb messil üle 450 ettevõtte 32 eri riigist. Eesti ühisstendiga osalevad Tallinna Sadam, Sillamäe Sadam, Eesti Raudtee, Contimer, Smarten Logistics, ESTEVE Terminal, CF&S Estonia, RRK, Alekon Cargo, Spacecom ning Logistika ja Transiidi Assotsiatsioon.

Ettevõtete osalemist TransRussia 2011 messil toetab EAS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.