Väinamere Liinid pärjati ettevõtlusauhinnaga Saare Punnija 2010

OÜ Väinamere Liinid pressiteade, 28.09.2010

SaareMaaPäevade2010 ürituste raames tunnustasid Saaremaa Ettevõtluse Edendamise Sihtasutus (SEES) ja Saaremaa Ettevõtjate Liit (SEL) Väinamere Liine parvlaevaliikluse parendamise eest Saare Punnija 2010 tiitliga.

SEL juhatuse esimees Robert Pajussaar (paremal) annab Väinamere Liinide juhatajale Urmas Treielile (vasakul) üle Saare Punnija auhinna. Foto autor on Tõnu Veldre.

Saare maakonna majandusvedureid ettevõtlusööl pärjates omistasid SEES ja SEL läbi raskuste parima tulemuse suunas rühkijale antava Saare Punnija tiitli Väinamere Liinidele, kes vaatamata mõningasele kriitikale on parvlaevaliiklust järjepidevalt ja edukalt arendanud, pakkudes reisijatele uusi kaasaegseid reisiparvlaevu ning luues ja arendades mugavamat ja kiiremat e-sadama süsteemi.

Väinamere Liinide juhataja Urmas Treieli sõnul on hea meel, et operaatori pingutusi on märgatud, ja veelgi enam, et ka tunnustuse vääriliseks peetud. „Kõige suurema tunnustuse ja tänu on ära teeninud just sadamas ja laevadel eesliini töötajad, kes on kandnud põhiraskust uute süsteemide käivitamisel. Kuid sellised suured arendused on võimalikud ainult koos suurepäraste partneritega – AS Saaremaa Laevakompanii, OÜ Tuule Piletikeskus, AS Helmes, AS Saarte Liinid, kellega toimub jätkuv tihe koostöö. Eriti täname saarte ettevõtjaid ja kõiki reisijaid, kes on uute süsteemide käivitamise rõõmud ja mured meiega mõistvalt kaasa teinud. Aitäh kõigile!“, tänas Treiel.

„Vigadele näpuga näidata oskavad kõik, tänu, toetust ja tunnustust jagub paraku vähem, seda suurem on iga ettevõtja heameel positiivse tähelepanu üle. Omalt poolt soovime SEES-ile ja SEL-ile jõudu ja tahtmist märgata, toetada ja tunnustada,“ lisas Treiel.

Tubli ja stabiilse tegija tiitli Saare Kange pälvis Saaremaa Piimatööstus, uudse lahenduse või innovatiivse tegija tiitli Saare Nokkija vääriliseks tunnistati AS Luksusjaht, tubli alustaja tiitliga Saare Staarstartija pärjati Sadhu kohvikut pidavat OÜ-d Kokarna, atraktiivsuspreemia Saare Messitäht pälvis Arensburg Boutique Hotell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.