Peipsi Jahtklubi kutsub purjetajaid Peipsile mõõtu võtma

Asutamisel olev MTÜ Peipsi Jahtklubi kutsub purjetajaid 27.-28. augustil 2010 osalema kahel Peipsi regatil.

27. augustil toimub Peipsimaal Mustvees Peipsi Sügisregatt III Optimist-klassile ja 28. augustil Peipsi Sibulatee Regatt Optimist- ja Lutš-klassi purjekatele. Peipsi Sibulatee Regatt toimub Alatskivi vallas Nina külas. Optimist klassis on regatt kahepäevane ning peaauhind antakse välja kahe päeva kokkuvõttes.

28. augustil toimub terve päev Kallastel sibulalaat koos põneva kultuuriprogrammiga ja õhtul süüdatakse Muinastulede öö lõke.

Mis on Peipsimaa? Peipsimaa on alles uus ja põnev sihtkoht Eestimaal. Siia jääb Sibulatee, mis kätkeb endas ühte piirkonda kahte rahvust ja kolme kultuuri. Sibulateelt leiate uhke Alatskivi lossi, Peipsimaa Külastuskeskuse, Kolkja vanausuliste muuseumi, Kivi kõrtsi, Liivi Muuseumi, Roomaa ja veel palju põnevat. Siin saab meisterdada roopille, teha pakutrükki, sõita süstaga jne, vaata lähemalt www.sibulatee.ee.

Peipsiveer on avastamist väärt!

Lisainfo telefonidel: 53 942 451 Laine, 55 643 911 Kaidi, 55 590 545 Kaarel, 50 35 584 Marge.

peipsijahtklubi@gmail.com

Palun anna majutamissoovist varakult teada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.