Kanalisatsiooni- ja pilsikaevupoliitikast

Ühe hea uudisloo juures selline sarkastiline, samas vaimukas kommentaar:

Loe head uudist siit: Ekspressjob 8. aprillil, 2010.

Kõik kirjutatu on muidugi tore, muuhulgas alustati viie uue saarestikulaeva ehitust. Aga ometi tuleb tõdeda, et alles nüüd on tegutsema hakatud, kui nö katus pea kohal on leekides. Kõik see tundub tulekahju kustutamisena, mille on tinginud pikki aastaid kestnud vajaduste ignoreerimine. Ja tihti poliitikute kiidulaulud teemadel, mis nad kõik ära teinud, aga tegelikult salates aastatepikkusi tegematajätmisi, teevad meele mustaks. Kui tipppoliitikud ei näe kaugemale kui järgmised valimised, lähevad tagantjärele hädaga tehtud otsused kalliks maksma.

Iga paadimees teab, et kui pole oma veesõidukit pidevalt hooldanud, läheb lõpuks selle vraki taastamine väga kalliks maksma. Kuluv summa teeb silmad suureks ja kui see on vaja paratamatult ära teha, siis muidugi tuleb uhkustada naabri ees, et näe, kui palju raha ma sinna alla panen.
Vaikides maha selle, et on aastaid paadi hooletusse jätnud.

Eelnimetatud uudis ja selle kommentaar ajendas kirjutama lugu, mille hiljuti avaldas Postimees. Loe edasi siit:

arvamus

Tänud Madlile uudisviite eest.

Mairold

meremees ja sulesepp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.