Saabusime Gdynjasse

Jaht St Iv jõuab Gdynjasse

Peale paaripäevast seilamist ja vaheldumisi mootoriga põristamist saabusime hommikuses tuulevaikuses Gdynjasse. Päike loojus pilve ja tõusis kole  punasena ning Poola ilmateade on lubanud tormi ja pidevat vihmasadu. Ometi on siin ootamatult soe ja ilus ilm.

Kohe peale otste kaisse sidumist tervitasid meid sõbrad konkurendid ning võistluse korraldajad nõudsid turvavarustuse ettenäitamist. Kontrolliti kõike, mis tagavad turvalise purjetamise, nii parve mahutavust kui ka noa teravust. Nüüd oleme ennast puhtaks pesnud ja valmistume Gdanskisse minekuks.

Hetkel sööme poiste tehtud suppi, mis on nii tummine, et isegi lusikas seisab sees püsti. Kapten nimetas supi kolme-mehe-vägisöögiks.

img_4593.jpg

St. Iv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.