Sea Cowboys onboard CEC Concord.

Videoklipi sain kunagiselt meeskonnakaaslaselt, kes millalgi video autoriga koos ühes laevas töötas.

Kui esmakordselt need 6 klippi läbi vaatasin, tõdesin, et Roman Golubtsov on kokku pannud parima meretööst tehtud filmi, mida ma näinud. Kusjuures laeval 3. mehaanikuna töötav Roman valdab perfektselt filmikeelt, montaazhivõtteid, meeskonnaliikmete kaasamist, taustamuusika esilepääsemise tunnetust ja palju muud, mis filmi loomisel vajalik. Ta on lihtsalt andekas. Huvitavaid inimesi leiab merelt.

Soovin neid klippe ka teile tutvustada, leidsin enda jaoks tohutult palju äratundmisrõõmu, emotsioonid möllasid seinast seina. Navigatsioonisilla miljöö, kaubaoperatsioonide ja tekitööde "mõnu", sadamalinnade külgetõmme, laevaruumide seinte surutis, grillipidude hoog, pikaajalise merelviibimise hallus ja sadamast pääsemise hurm. Ja muidugi iga päikseloojangu erilisus. Filmis pääses mõjule meeskonnaliikmete sõbralikkus ja teineteisega arvestamine rahvusest olenemata, aga ka mõnetine hullumeelsus, millega enda ja maailma üle naerdakse. Filmis on lõbu, valu, seiklusi, hüperreaalsust, mereromantikat, irooniat aga ka mõnetist nukrust.

Autor Roman Golubtsov:

I think this film is a best memory about my maritime work (and may be for any seaman who works on board of this sister-ships). To make this film – is not easy work (a lot of tiny moments). Thank you for enjoy.

Klipid kokku kestavad vähem kui pool tundi, aga kui palju nad räägivad laevalviibitud kuuest kuust… Ja üldse kogu mereelust ja meretööst läbi aastate mitmete meremeeste silme läbi.

Ilmselt need klipid nakatavad nii mõnegi mehepoja, kes alles mõtleb, kas tasub elu merega siduda või mitte. Vaadake filmi ja saate teada.

It is the best film about sea life I ever have seen. It is so real, fun and sad… Very big thank for author to Kaliningrad.

Sea Cowboys, part 1: Crew of CEC Concord

CEC Concord – Like one day. 6 months life onboard vessel.

Author: Roman Golubtsov, summer 2006.

Sea Cowboys Part 1

Part 2: See many ports (Malta, Tobruq), boat accident (16 fatalities), crazy cargo operations, deck crew at work and many more.

Sea Cowboys, part 3

Part 3: Leaving Malta, Nightlife at port, Work on the bridge, Our crew mess and Napoli.

Sea Cowboys, part 4

Part 4:  Port with ladies, Work at engine room, swimming and barbeque, ISM Code.

Sea Cowboys, part 5

Part 5: Welcome to engine room, long-long stairways, Tripoli etc.

Sea Cowboys, part 6

Part 6: Sunset, Galley, Non-alcoholic policy, Valetta, Pollution in paint room, opening hold, mooring, routine, final leaving to sea.

Mairold

meremees ja sulesepp

2 thoughts to “Sea Cowboys onboard CEC Concord.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.