Ookean kutsub – EMS Crew Management

aux_ems_top.jpg

Keemia- ja gaasitankeritele ning kuivlastilaevadele meremehi värbav EMS Crew Management, endise nimega TESMA, vahendab oma Baltikumi kontorite kaudu häid töökohti professionaalsetele laevaohvitseridele ja teistele meeskonnaliikmetele.

Neli põlvkonda laevandusmagnaate 125-y.JPG
Axel Camillo Eitzen on nimi, mida maailma laevandusäri tunneb juba neljandat põlve. See nimi tähistab Norra võimsat laevandusdünastiat. Praeguse Axel Camillo Eitzeni esiisale kuulus maailma esimene tanker. Tema vanavanaisa kapten Camillo Eitzen pani 125 aastat tagasi Norra pealinnas Christianias (Oslos) aluse väikesele laevafirmale. Kunagi viie alusega alustanud kompaniist on tänaseks välja arenenud kõigil mandritel, 27 riigis tegutsev laevandusorganisatsioon EMS (Eitzen Maritime Services).

Kaks suurt perekonda
Rohkem kui sada aastat tegutsesid selles äris partneritena ning elasid koos läbi tõususid ja mõõnasid kaks suurt laevandusperekonda: Eitzenid ja Tschudid. Nimelt soovis esimene Camillo Eitzen täiendada oma laevastikku aurulaevadega ja kutsus firma kaasomanikuks sellealaste kogemustega Henry Tschudi. Tervelt nelja põlvkonna vältel seisid firma omanikena kõrvuti Axel Camillo Eitzeni ja Henry (Felix) Tschudi nimed. TESMA nime all (Tschudi and Eitzen Ship Management Alliance) sai see kompanii tuntuks ka Baltikumis. Paljudel laevaohvitseridel ning teistel meeskonnaliikmetel Balti riikidest, Venemaalt ja Ukrainast on olnud võimalus töötada Eitzeni ja Tschudi tankeritel.

Uuesti Eitzen
2003. aastal otsustasid eraelus heade sõpradena tuntud osanikud "sametise lahutuse" kasuks. Selle tulemusena tekkis kaks kompaniid ja bränd TESMA kadus ajalukku. 11. novembril 2003 seisis firma peakontori hoonel uus silt, mis taaselustas praeguse omaniku vanavanaisa esimese kompanii nimetuse: Camillo Eitzen & Co. 2007. aastal valmis kompanii seitsmekorruseline kontorihoone Oslo kesklinnas Tjuvholmenil. Moodne, klassikaliste elementidega hoone vaatab sadama suunas kui klaasist laevavöör. Maja nurgakontoris töötab neljanda põlvkonna Axel C. Eitzen, kes laevandusgrupi tulevikku kavandades on asetanud erilise rõhu keemiatankerite osakaalu laiendamisele.

EMS Baltikumis
Eitzen Maritime Services (EMS) on globaalne mereteenistus, mis paikneb üle maailma Taanist Singapurini ning keskendub laevameeskondade komplekteerimisele, logistikale ja managemendile. Baltikumis esindab gruppi EMS Crew Management, kes jätkab siin TESMA brändi all laiemalt tuttavaks saanud häid traditsioone laevameeskondade komplekteerimisel.

EMS Baltikumi peakontor asub Tallinnas, esindused on Riias, St Petersburgis, Novorossiiskis ja Odessas. Kompaniil on ka õppekeskus.

sichem-manila.jpgKeda vajame?
Kompanii juhtimise alla kuuluvad peamiselt keemiatankerid ja gaasitankerid, aga ka kuivlastilaevad. Seoses keemiatankerite kiire arenguga vajame neile alustele kõiki laevameeskonna positsioone. Oodatud on ka positsioonid teistele laevatüüpidele.

Pakume:
– konkurentsivõimelist palka
– karjäärivõimalusi
– täiendkoolitust
– ravikindlustust nii meremeestele kui ka nende perekonnaliikmetele
– tööd rahvusvahelises kiiresti arenevas ettevõttes häid töötingimusi.

Kõik meie alused on ehitatud aastatel 2000-2008.

EMS Gruppi iseloomustavateks väärtusteks on selle asutamisest peale olnud kõrged standardid, professionaalsus ja innovatiivsus. Meie eripäraks on personaalne lähenemine meeskonnaliikmetele- me üritame leida sobivaima lahenduse igale meremehele.

Meie meremeeste valiku kriteeriumid on küllalt kõrged. Eeldame töösoovijatelt üle keskmise kompetentsi oma erialal ja head inglise keele oskust. Samas kindlustab meeskonnaliikmete hoolikas valik ja jätkuv koolitus nii kaldal kui pardal selle, et meie ohvitserid ja töötajad moodustavad professionaalselt töötava meeskonna, kes on võimeline parimal moel täitma oma ülesandeid laeval.

Kõige hõlpsam on leida meiega kontakti internetilehekülje kaudu www.ems-crew.eu.

EMS Crew Management tutvustus inglise keeles (.pdf)  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.