MS Viking XPRS

Käisin ühel ilusal päeval Viking XPRS 'i väljumist vaatamas. Selle käigus sai muidugi laeva välisilme põhjalikult üle vaadatud. Tundub, et laeva detailid on sarnased Tallinki uutemate laevadega, mis on ehitatud Aker Yards 'i tehastes. Laadimisel jääb kohe silma sõiduautode teki luuk mis asub ahtri asemel 5. teki pardas. Samuti tundus, et sõiduautod täitsid kõik liinimeetrid sellel tekil ära, seega läheb Viking Line Tallinn-Helsingi liinil suhteliselt hästi. Lisaks hakkas silma ka laeva kiirus sadamast väljumisel, seda kiirendab muidugi Tallink Romantika või Victoria samaaegne väljumine.

Ootaks tagasisidet ja muljeid neilt, kes juba jõudnud Viking XPRS 'iga merele minna.

Viking XPRS

Pildid Alo Kask 

One thought to “MS Viking XPRS”

  1. Käisin eelmisel neljapäeval Viking XPRS-iga sõitmas. Laev jättis väga hea ja ilusa mulje, aga minuarust oli Stari disain natuke parem ja ruumikam. Veel meeldis mulle see ,et päikesetekk oli kuni kaptenisillani välja mitte nagu Staril et ainut ahtris.
    Igatahes sõitma soovitan Viking XPRS-iga minna igatahes! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.