Lõppes purjelaudade RS:X klassi EM

Laupäeval lõppesid Prantsusmaal Brestis nädal aega väldanud purjelaudade RS:X klassi Euroopa meistrivõistlused. Johannes Ahun

Eesti surfareid esindanud Johannes Ahun (Surfhouse) sai 52. koha, kogudes seitsme sõiduga 125. punkti (26, 28, 28, 29, 26, 9, 8). EM-il osalenud 66 meessportlase seast võitis Euroopa meistritiitli portugaallane Joao Rodrigues 15 punktiga, hõbemedali pälvis prantslane Julien Bontemps 18 punktiga ning pronksi poolakas Przemyslaw Miarczynski 27 punktiga.

Lahtiste Euroopa meistrivõistluste arvestuses sai hõbelaevastikus võistelnud Ahun 76 sportlase seas kokkuvõttes 61. koha, kogudes 149 punkti (31, 33, 32, 32, 31, 12, 11). Võidu võttis taas Rodrigues 17 punktiga, teise koha sai brasiillane Ricardo Santos 18 punktiga ning kolmandaks tuli prantslane Julien Bontemps 19 punktiga.

EM-i koduleht ja tulemused: http://www.rsxclass.com

Lisatud fotol Johannes Ahun, foto autor Ott Kallas / EJL.

Lisainfo:

Eesti Jahtklubide Liit – www.puri.ee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.