Laevade värvilahendused

Viimaste aastatega on moodi läinud laevade värvimine mitte-klassikaliste värvidega. Seda on tunda nii Eestis kui ka välismaal. Esimesena ''šokeeris'' Tallink eestlasi Navitrolla poolt kujundatud MS Galaxy'ga, mis välimuselt oma kaelkirjakute, pingviinide ja muude loomadega rohkem laste mängutuba meenutab. Seejärel üllatas liinile tulnud MS Star, mille roheline värv Tallinki sõnul viitab laeva keskkonnasõbralikkusele. Ka uue MS Superstar'i värvilahendus väljendab oma erkrohelise värvi ja kaheksajala kombitsatega keskkonnasõbralikkust. Välismaalt on ehk kõige enam silma jäänud Moby Lines'i animatsioonikangelastega ülevõõbatud laevad. Inimeste maitse üle ei vaielda, kuid mulle isiklikult sellised ainulaadsed ja meeldejäävad lahendused meeldivad.

Olgu veel lisatud, et MS Superstar on sama projekti järgi ehitatud mis Moby Wonder.

Oma silm on kuningas:

 MS Moby Freedom – Cuny Antoine

MS Moby Wonder – Cuny Antoine

 MS Superstar – Alo Kask

MS Star – Alo Kask

MS Galaxy – Alo Kask

MS Victoria – www.VIRO.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.