6 thoughts to “Ilmus rahvusvaheline laevakokkupõrgete vältimise eeskiri”

  1. Raamat eelkõige juristidele ja õppejõududele (loengute ettevalmistamiseks). Ka muidugi laevajuhtidele, kes oma teadmisi saavad värskendada. Nendele, kes Reeglitega tihti kokku puutuvad.

    See ei ole õpik ega lugemisvaramu igaühele (nt. väikelaevajuhi koolituses osalejale), sest lugemine nõuab hoolikat süvenemist, eriti kommentaaride lugemine, kus viited Reeglile.

    Ses suhtes see tavalugejale raskesti loetav, see ei olnud ka raamatu koostamisel eesmärk.

    Raamat ametlikus vormis. Väga tänuväärt asi on kokku pandud. Mul endal laua peal käeulatuses (10. Reegli teema aktuaalne).

  2. Messil on võimalik raamatu omanikuks saada 200.- krooni eest. Millise hinnaga ta hakkab poelettidel olema, seda ei oska öelda. Kindlasti kallim.

  3. Messil käidud kuid raamatut ei saanud!!!
    Miks küll selline imelik süsteem, et reklaamitakse et saab osta aga kohaleminnes pole inimest kes müüb??? Pettumus EVA !!!

  4. Raamatud olid messil müügil küll. Piiratud oli see kellaajaliselt seoses inimeste kohaloleku võimalustega. Boksi seina peal oli kellaaegade kohta info üleval. Kellel ei õnnestunud seda soetada messil saab seda teha ühendust võttes Veeteede Ametiga: http://www.vta.ee/atp/?id=3020

  5. Boksi jõudes ja kellaaega vaadates on juba hilja;)
    Need kellaajad oleksid võinud varem teada olla!!!
    Siis oleks sihtinud täpse kellaaja peale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.