Mighty Servant 3 uppus Angoola ranniku lähedal

Kunagi Hollandi lipu all seilates sai loetud hollandikeelseid ajakirju merendusest. Siis hakkas silma artikkel ühest huvitavast laevast nimega MIGHTY SERVANT 1. Avatud tekiga laev on võimeline vedama raskeimaid ujuv-platvorme.

Mõni aeg tagasi potsatas e-postkasti kiri uudisest, et MIGHTY SERVANT 3 on uppunud Angoola ranniku lähedal. 6. detsembril vajus laev kreeni ning vajus 62 meetri sügavusele merepõhja. Enne õnnetust jõuti maha laadida puurtorn GSF Aleutian Key. 21 laeva meeskonnaliiget päästeti ja 83 puurtorni töötajat olid ohutult platvormil õnnetuse toimumise ajal.

http://www.rigzone.com

Info laeva kohta:

IMO number: 8130899
Call Sign: PBBS
Type of ship: Heavy Load Carrier
Flag: Netherlands
Registered owner: Mighty Servant 3
Ship Manager: ANGLO-EASTERN UK LTD
Gross Tonnage: 22391
Year of build: 1984

Rohkem informatsiooni on võimalik saada www.cargolaw.com kodulehelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.