Fr.C74: Kojusõidust räägitakse

27. juuli, 1996, kell 2200, laupäev

Täna olin kl 8-12 trümmitööl. Meie pundi vahetuse ajal laadisime 42 tonni kala. Kalameister luges trümmiluugi ääres aluseid. Minu arvestuse kohaselt on mul teenitud 375 krooni. Kõigest… Kuigi see raha teenimine ei paista üldse enam tähtis olevat, nagunii suurt midagi ei saa. Saaks juba koju. Tea, kaua me siin veel passime. Käivad jutud, et Fryderyk Chopin peab 15. augustiks olema Poolas. Läheb dokki registrikontrolli. Vähemalt see on garantii, et augusti keskel oleme kodus. Muidu täna muud ei teinudki, elu keeb nüüd bridži ümber.

Mairold

meremees ja sulesepp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.